Yücekapı ilkokulu

Vizyon: 1.Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak 2.Temel İlköğretimin eğitim alanında okulumuzu bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Temel İlköğretim eğitimi yoluyla öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda öncelikle hayata/topluma, ortaöğretime hazırlamaktır. • Çevremize eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Saatler: 08:30,14:30
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Yol asfalt olup, ulaşım servislerle sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yucekapiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mah. Yücekapı Beldesi Eleşkirt/AĞRI

Yerleşim Yeri - Ağrı/Eleşkirt/Yücekapı Beldesi

Adres - Yeşilyurt Mah. Yücekapı Beldesi Eleşkirt/AĞRI

Ulaşım Yol asfalt olup, ulaşım servislerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 28 km uzaklıkta,ilçe merkezine 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.